RÖST

 

 

Jag älskar att läsa högt.

 

I 2019/2020s katalog för Kultur i vården i Stockholm finns jag att beställa som högläsare på svenska och engelska. Länk kommer så fort den släpps.

 

Jag har gjort inläsningar för Tal och Punkt, satt samman och deltagit i olika diktprogram på teatrar, deltagit i readings både på svenska och engelska, jag har läst och reciterat på bröllop, dop och begravningar. Hör av dig om du vill att jag ska läsa för er.

 

Här är några röstprover:

 

Ord

 

 

 

Ett satans demokratiskt arbete. Om skådespelarnas abete och process i Satans demokrati. En kortad version publicerades i programmet för Stans delirium.

 

Skådespelaren, publiken och det delade rummet. Min masteruppsats. Ämnen jag rör vid är skådespelarens möte med publiken, omslutande rum, interaktivitet, skådespelarens ansvar.

 

Nomadskolan. När jag deltog i STDHs workshop Nomadskolan med Ariane Mnouchkine och Théâtre du Soleil ombads jag av Scen och film att föra dagbok. En kortad version av den publicerades på deras webb. Här är ursprungsversionen.

 

Satans delirium, intervjuer. Skådespelar intervjuer gjorda till Satans deliriums program. Där kortade , här i fullversion.

 

 

Här är länkar till grupper jag återkommande arbetar med:

 

TEMPORARITY www.temporarity.com

 

CIRKUS TIGERBRAND www.tigerbrand.se

 

SATANS DEMOKRATI www.satansdemorati.se

 

Rummet är viktigt. Jag samarbetar gärna med scenograf, men ibland gör jag scenografi i mina pjäser. Så är fallet i Vuxna - så funkar dom!, Känsloforskarna, Medearum och Makten och (h)ärligheten.